mr. G.A. Schoonderbeek (Gar)

Gar heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Utrecht, afstudeerrichting privaatrecht. Zijn loopbaan in de rechtshulpverlening dateert vanaf 1978. Hij is beëdigd als advocaat in 1989. Sindsdien is hij als vennoot werkzaam in de advocatuur. Gar is gespecialiseerd in het familierecht en het arbeidsrecht. Zijn praktijk bestaat daarnaast voornamelijk uit zaken op het gebied van vastgoed (inclusief huur van bedrijfsruimte), het bestuursrecht en omgevingsrecht.

Gerelateerde berichten

We leven in een rechtsstaat. Nederland is een van de meest ontwikkelde rechtsstaten in de wereld. Toch wordt dat door een toenemende groep burgers steeds minder zo ervaren. Niet alleen in Nederland, maar ook in veel landen om ons heen. Het populisme wint terrein. De rechtspraak is een van de pijlers van de rechtsstaat. Maar hoe is het gesteld met het vertrouwen in de rechtspraak. Wordt het recht nog als rechtvaardig ervaren?
Al sinds jaar en dag zoeken overheid, politiek, wetenschappers en rechters naar methodes om kinderen van ouders in een echtscheiding zo goed mogelijk te beschermen. De laatste door de politiek bedachte oplossing was de invoering in 2009 van het verplichte ouderschapsplan voor mensen die wilden gaan scheiden zodat afspraken beter nageleefd worden. Dit blijkt een illusie.

Contact

Utrechtseweg 15
3811 NA Amersfoort

t033-4637727
f033-4615140
einfo@ariensadvocaten.nl