mw. mr. K. Schepers (Kim)

Kim is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Utrecht, richting privaatrecht. Vervolgens heeft zij aan de Universiteit van Amsterdam de master Informatierecht gevolgd, die zij in 2008 afrondde. Na anderhalf jaar werkzaam te zijn geweest bij een advocatenkantoor gespecialiseerd in Intellectuele Eigendoms- en Mediarecht, heeft zij de overstap gemaakt naar Ariëns Schoonderbeek advocaten. Kim is in 2010 beëdigd als advocaat.

Bij Ariëns Schoonderbeek advocaten heeft zij zich gespecialiseerd in het personen- en familierecht en het arbeidsrecht. Binnen het personen- en familierecht houdt Kim zich onder meer bezig met echtscheidingen, alimentatiekwesties, gezag- en omgangszaken en vraagstukken op het gebied van het huwelijksvermogensrecht. Daarnaast adviseert en procedeert zij op verschillende deelgebieden binnen het arbeidsrecht. Tot haar werkgebied behoren onder andere vraagstukken met betrekking tot (dis)functioneren, ziekte en re-integratie, ontslagzaken en arbeidsvoorwaarden.

Gerelateerde berichten

De meeste werknemers ontvangen ieder jaar in mei de door hen opgebouwde vakantiebijslag, in het dagelijks spraakgebruik ook wel ‘het vakantiegeld’ genoemd. Over welke bestanddelen van het loon is de vakantiebijslag eigenlijk verschuldigd? Zit er een maximum aan de door de werkgever uit te betalen vakantiebijslag? Mag de vakantiebijslag ook op een ander moment door de werkgever aan de werknemer worden uitbetaald? En welke regels gelden er in geval van ziekte van de werknemer? In dit artikel wordt antwoord gegeven op veel gestelde vragen met betrekking tot de vakantiebijslag.
Van een werkgever mag worden verwacht dat hij al het mogelijke doet om ernstige ongevallen op de werkplek te voorkomen.

Contact

Utrechtseweg 15
3811 NA Amersfoort

t033-4637727
f033-4615140
einfo@ariensadvocaten.nl