mr. B. Cornelissen (Bernard)

Na een aantal jaren bij een grote rechtsbijstandverzekeraar te hebben gewerkt, is Bernard in 1998 overgestapt naar de advocatuur. Hij heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht in al haar facetten en heeft de postdoctorale Grotius Opleiding Arbeidsrecht cum laude afgerond.

Bernard is gespecialiseerd in het individuele en het collectieve arbeidsrecht in het algemeen (waaronder ook het medezeggenschapsrecht) en het ontslagrecht in het bijzonder. Hij treedt met grote regelmaat op voor werknemers en (statutair) directeuren die met ontslag worden bedreigd. Zijn ruime kennis en ervaring strekt zich mede uit over problematiek rond reorganisaties binnen ondernemingen. Bernard is een doorgewinterd procesadvocaat en onderhandelaar op het gebied van het treffen van individuele afvloeiingsregelingen (gouden handdrukken). Hij is onder andere lid van de VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland), de VAAA (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam e.o.), de VvA (Vereniging voor Arbeidsrecht) en de BCAN (Business Club Amersfoort Noord).

Vaan

Gerelateerde berichten

mr. B. Cornelissen (Bernard) | 21 februari 2018
Als het aan Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid ligt, worden werkgevers vanaf 1 januari 2020 door de overheid gecompenseerd voor de transitievergoedingen die zij betalen aan langdurig arbeidsongeschikte werknemers van wie het dienstverband wordt beëindigd.
Een 19-jarige werkneemster, aankomend verkoopmedewerker bij het Kruidvat in Rotterdam, wordt op staande voet ontslagen nadat zij een gratis Nivea Care tester met bodylotion heeft opengemaakt en zichzelf achter de kassa hiermee insmeerde. Terecht, volgens de Rotterdamse kantonrechter.

Contact

Utrechtseweg 15
3811 NA Amersfoort

t033-4637727
f033-4615140
einfo@ariensadvocaten.nl