mw. mr. K. Schepers (Kim)

Kim is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Utrecht, richting privaatrecht. Vervolgens heeft zij aan de Universiteit van Amsterdam de master Informatierecht gevolgd, die zij in 2008 afrondde.

In 2010 is Kim beëdigd als advocaat. Bij Ariëns Schoonderbeek houdt zij zich bezig met het arbeidsrecht in brede zin. Zij adviseert en procedeert over uiteenlopende kwesties, zoals individuele ontslagzaken geschillen omtrent concurrentiebedingen, arbeidsongeschiktheid en reorganisaties. In juni 2016 heeft Kim de postacademisch leergang Grotius Arbeidsrecht met succes afgerond.

Gerelateerde berichten

De meeste werknemers ontvangen ieder jaar in mei de door hen opgebouwde vakantiebijslag, in het dagelijks spraakgebruik ook wel ‘het vakantiegeld’ genoemd. Over welke bestanddelen van het loon is de vakantiebijslag eigenlijk verschuldigd? Zit er een maximum aan de door de werkgever uit te betalen vakantiebijslag? Mag de vakantiebijslag ook op een ander moment door de werkgever aan de werknemer worden uitbetaald? En welke regels gelden er in geval van ziekte van de werknemer? In dit artikel wordt antwoord gegeven op veel gestelde vragen met betrekking tot de vakantiebijslag.
Van een werkgever mag worden verwacht dat hij al het mogelijke doet om ernstige ongevallen op de werkplek te voorkomen.

Contact

Utrechtseweg 15
3811 NA Amersfoort

t033-4637727
f033-4615140
einfo@ariensadvocaten.nl